75
Υλικά
- φύλλο κρούστας 8 φύλλα
- χαλούμι 200 γρ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα εβαπορέ 0.25 φλ
- μαύρες ελιές 40 γρ
- πάστα ελιάς 1 κσ
- λιαστές ντομάτες 3 τμχ
- δυόσμος 1 κσ
7-8 φύλλα κρούστας (ή πολύ λεπτά χειροποίητα) 200 γρ. χαλούμι τριμμένο σε χοντρό τρίφτη 1 αβγό 1/4 του φλιτζανιού γάλα εβαπορέ 40 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι, ψιλοκομμένες 1 κ.σ. πολτό ελιάς 3 λιαστές ντομάτες στραγγισμένες από το λάδι τους και ψιλοκομμένες 1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο ελαιόλαδο ή βούτυρο για τα φύλλα και το ταψί
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr