by admin

Χιονούλα -Δροσερό γλυκάκι της στιγμής !!!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά + εκτέλεση
Παίρνουμε 2 κρέμες ζαχαροπλαστικής Γιώτης μιλφέιγ και την χτυπάμε με 1200 γρ γάλα.
 Μετά βάζουμε μέσα 2 πακέτα Παπαδοπούλου σπασμένα και τα στρώνουμε σε ταψί ή ποτήρι.
Τα  αφήνουμε στην άκρη και ξανά στο μίξερ χτυπάμε 1 μόρφατ κονσέρβα 5 λεπτά και ρίχνουμε ένα ζαχαρούχο.

Το στρώνουνε από πάνω
Στο τέλος βάζουμε ένα πακέτο ινδοκάρυδο βάλτε το στο ψυγείο για 3 μ 4 ώρες.
Τρώγεται παγωμένο και αν θέλετε πιο γρήγορα όπως έκανα εγώ το  έβαλα στον καταψύκτη και μόλις πάγωσε το έβαλα συντήρηση. Καλή επιτυχία!!!

Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ψυγείου
Περισσότερες συνταγές: μπισκοτόγλυκο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mageirikikaisintages.blogspot.com