227
Υλικά + εκτέλεση
Παίρνουμε 2 κρέμες ζαχαροπλαστικής Γιώτης μιλφέιγ και την χτυπάμε με 1200 γρ γάλα.
Μετά βάζουμε μέσα 2 πακέτα Παπαδοπούλου σπασμένα και τα στρώνουμε σε ταψί ή ποτήρι.
Τα αφήνουμε στην άκρη και ξανά στο μίξερ χτυπάμε 1 μόρφατ κονσέρβα 5 λεπτά και ρίχνουμε ένα ζαχαρούχο.
Παίρνουμε 2 κρέμες ζαχαροπλαστικής Γιώτης μιλφέιγ και την χτυπάμε με 1200 γρ γάλα.
Μετά βάζουμε μέσα 2 πακέτα Παπαδοπούλου σπασμένα και τα στρώνουμε σε ταψί ή ποτήρι.
Τα αφήνουμε στην άκρη και ξανά στο μίξερ χτυπάμε 1 μόρφατ κονσέρβα 5 λεπτά και ρίχνουμε ένα ζαχαρούχο.
Το στρώνουνε από πάνω
Στο τέλος βάζουμε ένα πακέτο ινδοκάρυδο βάλτε το στο ψυγείο για 3 μ 4 ώρες.
Τρώγεται παγωμένο και αν θέλετε πιο γρήγορα όπως έκανα εγώ το έβαλα στον καταψύκτη και μόλις πάγωσε το έβαλα συντήρηση. Καλή επιτυχία!!!
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com