264
Υλικά
- χοιρινή τηγανιά 800 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρασί 0.5 κούπα/ες
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πράσα 1 κσ
- μπαχαρικά 1 κγ
- αλάτι -
- πετιμέζι 2 κσ
Ένα υλικό αυτής της εποχής είναι το πετιμέζι. Έχετε δοκιμάσει να το βάλετε στα φαγητά σας; Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε! Αν σας αρέσουν οι γλυκόξινες (ή έστω μόνο γλυκές) γεύσεις στα φαγητά, θα το χρησιμοποιείτε συχνά! Αν το ανακατεψετε δε με ένα καλό ξίδι, θα σας θυμίσει κρέμα μπαλσάμικο!...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com