99
Υλικά
- χοιρινό 1 κιλ
- ελαιόλαδο 1 κούπα/ες
- σκόρδο 12 σκελ
- κόκκινο κρασί 1 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 1 κούπα/ες
- θυμάρι 1 κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
Το συγκεκριμένο είναι ένα εύκολο και αρωματικό γιορτινό πιάτο που μπορεί να ετοιμαστεί σχετικά γρήγορα αφού γίνεται πολύ καλό και στην χύτρα ταχύτητας ...Το άρωμα του πορτοκαλιού ταιριάζει πολύ με το γουρουνάκι. Εδώ ο χυμός πορτοκαλιού δίνει την απαραίτητη οξύτητα που χρειαζόμαστε για να μετριαστεί η αίσθηση του λιπαρού και αρωματίζει ευχάριστα το πιάτο μας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr