by admin

Χοιρινό με σέλινο ( Σελινάτο, αυγολέμονο ή με ντομάτα)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το φαγητό που εδώ και χρόνια φτιάχνω την επομένη των Χριστουγέννων είναι το γουρουνάκι με σέλινο. Και μάλιστα σε δυο εκδοχές αφού εγώ το προτιμώ αυγολέμονο και οι υπόλοιποι κόκκινο, με σάλτσα ντομάτας. Κάνω το χατίρι και του εαυτού μου γιατί μέχρις ένα σημείο η ετοιμασία είναι η ίδια. Το φαγητό είναι από τα πιο παραδοσιακά των ημερών σε όλη την Ελλάδα. Πολύ συχνά ανακατεύουμε και πράσα με το σέλινο –κεντανέ με κερεβίζι που λέει και η παροιμία- και φτιάχνουμε πρασοσέλινο με ντομάτα ή πάλι με αυγολέμονο....
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό με σέλινο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com