105
Υλικά
- κοφτό μακαρονάκι 400 γρ
- κολοκύθια 4 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- φιλέτο σολομού 200 γρ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- λεμόνι 1 τμχ
Μια καλοκαιρινή μακαρονάδα, που σερβίρεται κρύα. Μπορείτε να την παρουσιάσετε ως ελαφρύ κυρίως πιάτο αλλά και ως σαλάτα σε ένα τραπέζι. Τα κολοκυθάκια συνδυάζονται υπέροχα με τα ψαρικά και εδώ ο καπνιστός σολομός προσθέτει μια νότα γκουρμέ! Ο φρέσκος άνηθος συμπληρώνει γευστικά το πιάτο.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com