36
υλικά1 μερίδα βίδες (βρασμένες)1 ντομάτα½ αγγούρι1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες1 κόκκινη πιπεριά σε ροδέλες1 κρεμμύδι σε φέτεςλίγο μαϊντανόλίγο τυρί φέτααλάτιρίγανηελαιόλαδοξύδιπροαιρετικάελιές σε ροδέλεςλίγο καυτερή πιπεριάεκτέλεσηΣε βαθιά γαβάθα κόβουμε την ντομάτα, το αγγούρι και από πάνω τις πιπεριές το κρεμμύδι και το μαϊντανό.Αλάτι, ξίδι, λάδι και ανακατεύουμεΑπό πάνω το τυρί, το οποίο το πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανηπροσθέτουμε τις βίδες, ανακατεύουμε και σερβίρουμεδεν ξεχνώΚαλό είναι τα μακαρόνια να μην τα βουτυρώνουμε, γιατί τρώγονται κρύα, καλύτερα τους βάζουμε λίγο ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com