104
Υλικά
- γάλα 1 φλ
- αυγά 2 τμχ
- βούτυρο 170 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4.5 φλ
- αλάτι 0.5 κγ
- ζάχαρη 0.5 φλ
- μαγιά ξερή 2.5 κγ
- μαύρη ζάχαρη 1 φλ
- κανέλα 2 κσ
- τυρί κρέμα 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 1.5 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
1 φλ. χλιαρό γάλα
2 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου
80 γρ. βούτυρο
4-1/2 φλ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
1/2 κ.γ αλάτι
1/2 φλ. ζάχαρη
2-1/2 κ.γ Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ
Για τη γέμιση
1 φλ. Μαύρη Ζάχαρη Fytro
2 κ.σ. κανέλα
2 κ.σ. μαλακό βούτυρο
2 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου
80 γρ. βούτυρο
4-1/2 φλ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
1/2 κ.γ αλάτι
1/2 φλ. ζάχαρη
2-1/2 κ.γ Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ
Για τη γέμιση
1 φλ. Μαύρη Ζάχαρη Fytro
2 κ.σ. κανέλα
2 κ.σ. μαλακό βούτυρο
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr