89
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- κουρκουμάς 0.25 κγ
- ντομάτα 250 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- πιπέρι καγιέν 0.25 κγ
- σάλτσα ψαριού 1 κσ
- πιπεριές τσίλι 3 τμχ
- αλάτι -
Υλικά: Για τα αβγά: 4 αβγά βρασμένα σφιχτά 1/4 κ.γ. κουρκουμά Σησαμέλαιο για το τηγάνισμα Για τη σάλτσα: 250 gr. ντομάτα τριμμένη 1 κρεμμύδι τριμμένο 4 σκ. σκόρδο τριμμένο 1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν 1 κ.σ. fish sauce 2-3 πράσινες πιπεριές τσίλι σε λεπτά μπαστουνάκια Σησαμέλαιο Αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com