58
Υλικά
- χταπόδι 1 τμχ
- κονκασέ 1 κονσέρβα
- κάππαρη 1 φλιτζανάκι
- πράσινες ελιές 1 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- ξύδι από κόκκινο κρασί 2 κσ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ένας ιδιαίτερος τρόπος να μαγειρέψουμε το χταποδάκι συμπικνώνοντας όλα τα αρώματα του καλοκαιριού. Ιδανικός ουζομεζές αλλά και για ένα ελαφρύ γεύμα. 1 χταπόδι περίπου 1,5 kg κατά προτίμηση φρέσκο 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ 1 φλιτζανάκι του καφέ κάππαρη ξαρμυρισμένη 1 φλιτζάνι του τσαγιού πράσινες ελιές σε φέτες 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr