by admin

Χταπόδι γιουβέτσι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά Χταπόδι φρέσκο 1.500 γρ ή κατεψυγμένο Κριθαράκι χοντρό 500 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μεγάλο Σκόρδο 3 σκελίδες Κρασί λευκό 220 ml Ντοματοπολτό 3 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι του νερού Κόκκινο πιπέρι - πάπρικα γλυκιά 1 1/2 κουτάλι της σούπας Αλάτι- πιπέρι Φύλλα δάφνης 2-3 φύλλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: χταπόδι γιουβέτσι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefoulis.gr