165
Υλικά
- χταπόδι 1500 γρ
- κριθαράκι χοντρό 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- λευκό κρασί 220 ml
- ντοματοπολτός 3 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ
- κόκκινο πιπέρι 1.5 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1.5 κσ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
Υλικά Χταπόδι φρέσκο 1.500 γρ ή κατεψυγμένο Κριθαράκι χοντρό 500 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μεγάλο Σκόρδο 3 σκελίδες Κρασί λευκό 220 ml Ντοματοπολτό 3 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι του νερού Κόκκινο πιπέρι - πάπρικα γλυκιά 1 1/2 κουτάλι της σούπας Αλάτι- πιπέρι Φύλλα δάφνης 2-3 φύλλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr