98
Υλικά
- χταπόδι 1 κιλ
- κριθαράκι χοντρό 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- τοματοπελτές 1 κσ
- ζωμός λαχανικών 2000 ml
- λευκό κρασί 100 ml
- ζάχαρη 1 κγ
- μπαχάρι 3 κόκκοι
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Το αγαπημένο μας γιουβέτσι, τρώγεται και αλλιώς! Υπέροχο, ελαφρύ, λιτό αλλά με ξεχωριστή νοστιμιά, ειδικά για όσους λατρεύουν τα θαλασσινά! Υλικά για: Χταπόδι Γιουβέτσι 1 χταπόδι (περίπου 1000 gr.) 300 gr. κριθαράκι χοντρό 1 μεγάλο κρεμμύδι 3 σκελιδες σκόρδο 1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ κοφτή 2000 ml. ζωμό λαχανικών και επιπλέον για το βράσιμο 100 ml. λευκό κρασί 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 3-4 κόκκους μπαχάρι Ελαιόλαδο Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr