70
Υλικά
- χταπόδι 1 τμχ
- ξύδι -
- λάδι -
- κρεμμύδια 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- πιπέρι -
- πάπρικα -
- αλάτι -
- μπαχάρι -
- χυμός ντομάτας 1 κουτί
- ντομάτα 3 τμχ
- πελτές -
- κριθαράκι χοντρό 500 γρ
Το χταπόδι το γνωρίζουμε σαν ένα απίστευτό θαλασσινό μεζέ που συντροφεύει το ουζάκι μας. Ας τολμήσουμε να προχωρήσουμε ενα βήμα παραπάνω και ας δούμε πως απογειώνεται γευστικά με την παρακάτω συνταγή, σαν γιουβέτσι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.spitikessyntages.gr