484
Υλικά
- μαύρη ζάχαρη 250 γρ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- ασπράδι 4 τμχ
- γιαούρτι 250 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- κακάο 8 κσ
- ξύσμα πορτοκαλιού -
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αλεύρι ολικής άλεσης 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 φακ
υλικά 250 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη 1 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 4 ασπράδια αυγών 250 γραμμάρια γιαούρτι 2% 1 φλυτζάνι τσαγιού φρέσκος χυμός πορτοκάλι 8 κουταλιές σούπας κακάο ξύσμα πορτοκάλι 1 πρέζα αλάτι 500γραμμάρια αλεύρι ολικής άλεσης 1 1/2 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Διάβασε τη συνταγή στο suntagesvromi.blogspot.gr