68
Υλικά
- ρόκα -
- μαραθόριζα 0.5 τμχ
- σουλτανίνα 1 -
- καρύδια 1 χούφτ
- γραβιέρα 50 γρ
- πεκορίνο 50 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- μέλι 1 κγ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά:baby ρόκα1/2 μαραθόριζα (φινόκιο),ψιλοκομμένη1 μικρό τσαμπί σουλτανίνα1 χούφτα καρύδια50 γρ. γραβιέρα ή πεκορίνο, σε κομματάκια2 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.σ. μπαλσάμικο1 κ.γ. μέλι1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο,ψιλοκομμένοαλάτι και πιπέριΕκτέλεση:Σε μια πιατέλα βάζω τα λαχανικά. Ανακατεύω τα υλικά του dressing. Περιχύνω τη σαλάτα με τη σαλτσούλα και ανακατεύω καλά! Καλή σας απόλαυση!baby arugula, chopped1/2 fennel bulb, choppeda handful of walnutsgrapes50 gr. pecorino, chopped2 Tbsp olive oil1 Tbsp balsamico1 tsp honeyfresh rosemary, finely choppedsalt and pepperDirections:Place all salad ingre
Διάβασε τη συνταγή στο nostimia.blogspot.com