by admin

Ζαχαρόπαστα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Την άχνη καλό θα είναι να την έχουμε αρωματίσει με τις βανίλιες.Ρίχνουμε μέσα το υγρό μείγμα και ανακατεύουμε με κουτάλι αρχικά να μην καούμε.Όπως ακριβώς και με το φύλλο για πίτα.Καλή επιτυχία. Search Engine Marketing
Διάβασε τη συνταγή στο marascookrevolution.blogspot.com
Κατηγορία: Γλάσα
Περισσότερες συνταγές: ζαχαρόπαστα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το marascookrevolution.blogspot.com