202
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κούπα/ες
- μαγιά ξερή 7 γρ
- κεφίρ 3 κσ
- γιαούρτι από κεφίρ 3 κσ
- γάλα από κεφίρ 1 κούπα/ες
- αλάτι 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ξύδι 1 κγ
Όταν αποφασίζουμε να φτιάξουμε πίτσα δεν παραλείπουμε να προσθέτουμε στα υλικά κεφίρ σπιτικό γιαούρτι κεφίρ και σπιτικό γάλα κεφίρ στη ζύμη. Τα προβιοτικά του κεφίρ κάνουν πολύ αφράτη την ζύμη και πάντα έχουμε επιτυχία. Συμπληρώνουμε την προβιοτική πίτσα μας με σπιτικό κεφιροτύρι. Αν δεν έχουμε σπιτικό γιαούρτι κεφίρ το παραλείπουμε και βάζουμε μόνο το γάλα κεφίρ. Η ζύμη είναι για ένα μεγάλο ταψί.
Διάβασε τη συνταγή στο www.enter2life.gr