γρανίτα λεμόνι με αλκοόλ ή χωρίς

Καταχωρήθηκε στις 14/06/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

"Το επιδόρπιο θάπρεπε να σερβίρεται πρώτο στο τραπέζι, πριν τα ορεκτικά. Να ανεβάζει το γλυκό την γλυκόζη, τη διάθεση και την όρεξη", λέει η νεότερη αρθρογράφος του pandespani.Γεύσεις κρυμμένες πίσω από μικρές ιστορίες παίζουν με το χρόνο, τις εποχές. Οι παγωμένες και πιο ελαφριές προτιμούν το καλοκαίρι. Αλλά δεν είναι και απόλυτο. Μοιραζόμαστε τη δροσιά μιας λάιτ γρανίτας λεμόνι με αλκοόλ ή χωρίς.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις