30
Βράζουμε σ' ένα κατσαρολάκι 3 φλυτζάνια νερό με 1.5 φλυτζάνι ζάχαρη, για περίπου 5 λεπτά. Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει καλά. Αν θέλουμε, μπορούμε να φυλάξουμε το σιρόπι στο ψυγείο, σαν βάση για μελλοντικές γρανίτες. Αναμιγνύουμε στο σιρόπι 3-5 κουταλιές λεμόνι ή πορτοκάλι ή χυμό φράουλας ή τον χυμό, που θέλουμε και βάζουμε το σιρόπι στο ψυγείο. Βγάζουμε από την κατάψυξη μερικά παγάκια και
Διάβασε τη συνταγή στο teleialysh.blogspot.com