126
Γευστικοτατο γλυκακι καταψυξης με πραγματικα ευφανταστο ονομα! Ανηκει στην κατηγορια των σεμιφρεντο, δηλαδη η βαση του ειναι μια κρεμα πλουσια σε λιπαρα, που οταν μπει στην καταψυξη δεν παγωνει τελειως. Τα υλικα του ειναι ακριβως ιδια με αυτα του τιραμισου, αλλα σε ... διαφορετικη διαταξη. Για να του δωσουν το μακροστενο σχημα, χρησιμοποιουν την κλασσικη φορμα για πλαμ-κεϊκ. Μπορει επισης να το συναντησετε και σε μορφη μεριδας, που συντιθεται μεσα σε ενα ποτηρι....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com