158
Υλικά
- φυτική κρέμα γάλακτος 1 τμχ
- ζαχαρούχο γάλα 250 γρ
- υποβρύχιο βανίλια 2 κσ
- μερέντα 3 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- γλυκό βύσσινο 6 κσ
- αμύγδαλα 70 γρ
1- Είναι ένα παγωτό που θα σε καταπλήξει με την μαλακή (χωρίς τα γνωστά κρυσταλλάκια του κλασσικού σπιτικού παγωτού) αλλά και ελαφρώς μαστιχωτή υφή του που του την έχει χαρίσει το παραδοσιακό "υποβρύχιο" βανίλια.
2- Έχει τον κλασσικό και αξεπέραστο συνδυασμό βανίλια - σοκολάτα που αγαπούν όλοι, μικροί και μεγάλοι.
3- Τώρα φαντάζομαι... μπορεί να σκέφτεσαι... "καλά τα γράφει αλλά ένα παγωτό που έχει ζαχαρούχο και "υποβρύχιο" είναι απίστευτα γλυκό.
2- Έχει τον κλασσικό και αξεπέραστο συνδυασμό βανίλια - σοκολάτα που αγαπούν όλοι, μικροί και μεγάλοι.
3- Τώρα φαντάζομαι... μπορεί να σκέφτεσαι... "καλά τα γράφει αλλά ένα παγωτό που έχει ζαχαρούχο και "υποβρύχιο" είναι απίστευτα γλυκό.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com