104
Υλικά
- μπανάνες 400 γρ
- ζάχαρη 90 γρ
- χυμός λεμονιού 2 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- σοκολάτα 100 γρ
Tο παγωτό αυτό δεν απαιτεί παγωτομηχανή και τη στιγμή που θα είναι έτοιμο να μπει στην κατάψυξη, θα έχει υφή ανάλαφρης μους. Σας προκαλώ να αντισταθείτε να φάτε τουλάχιστον το μισό εκείνη τη στιγμή. Αλλά όχι, κρατηθείτε, έχει και συνέχεια. Αφού το βάλετε στην κατάψυξη και περάσουν κανα-δυο ώρες, το μαλακό αυτό μείγμα παγώνει και γίνεται κρεμώδες, θυμίζοντας semifreddo ή parfait, και τώρα σας προκαλώ και πάλι ν' αντισταθείτε να φάτε το άλλο μισό....
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com