222
Υλικά
- μόρφατ 250 γρ
- φυτική κρέμα 250 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 200 γρ
- μαρμελάδα φράουλα 1 κσ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής 3 σταγ
- βανίλια 0.5 τμχ
- μόρφατ 250 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 200 γρ
- κακάο 2 κσ
- βανίλια 0.5 τμχ
- πτι μπερ 2 πκτ
Υλικά για το παγωτό φράουλα
250 γρ μόρφατ ή φυτική κρέμα
200 γρ ζαχαρούχο
1 κ.σ μαρμελάδα φράουλα
2-3 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
μισή βανίλια
Για το παγωτό σοκολάτα
250 γρ μόρφατ ή φυτική κρέμα
200 γρ ζαχαρούχο
2 κ.σ κακάο
μισή βανίλια
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
σοκολάτα κουβερτούρα για το γαρνίρισμα
Στρών...
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com