by admin

Παγωτό βανίλια με ζεστό espresso Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά

200 γρ. γάλα
300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
100 γρ. ζάχαρη άχνη
½ κλωναράκι βανίλιας κομμένο κατά μήκος στη μέση
6-8 δόσεις εσπρέσο

Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Παγωτά
Περισσότερες συνταγές: εσπρέσσο, παγωτό βανίλια
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr