251
Υλικά
- ζάχαρη 120 γρ
- σαλέπι 2 κγ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
Παγωτό Καϊμάκι με το έντονο άρωμα της μαστίχας και τη μοναδική υφή χάρις στο σαλέπι. Το σαλέπι είναι απαραίτητο συστατικό για να γίνει μαστιχωτό, χωρίς να ρέει. Γίνεται πολύ εύκολα, απλώς χρειάζεται υπομονή μέχρι να παγώσει για να το γευτούμε.Η αυθεντική σκόνη σαλεπιού, η χωρίς προσμίξεις με κορν φλάουρ, η οποία προέρχεται από τους αποξηραμένους και τριμμένους κονδύλους της άγριας βρώσιμη ορχιδέας, είναι ένα πάρα πολύ ακριβό και μοναδικό συστατικό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es