102
Υλικά
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- φυτική σαντιγί 1 κουτί
- βανίλιες 4 τμχ
- λικέρ 1 σφην
- γάλα 0.5 κουτί
- πτι μπερ 2 πκτ
Ένα έχω να σας πω. Είναι καταπληκτικό,κρεμώδες,όσο πρέπει γλυκό. Οι βανίλιες με το λικέρ περγαμόντο του δίνουν απίθανο άρωμα και γεύση. Μέχρι τώρα οι προσπάθειες στον τομέα του παγωτού δεν ήταν ικανοποιητικές. Τώρα όμως γευστικά πέτυχα το καλύτερο νομίζω ...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com