124
Υλικά
- γάλα 8 φλ
- ζάχαρη 1 ποτ
- κορν φλάουρ 3 κσ
- αυγά 3 τμχ
Με τις τόσο υψηλές θερμοκρασίες όλοι θέλουμε να φάμε κάτι που θα μας δροσίσει. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα απογευματινό παγωτό στο μπαλκόνι; Το σκηνικό γίνεται ακόμη καλύτερο όταν το παγωτό είναι χειροποίητο ακολουθώντας την παρακάτω συνταγή. Το παγωτό είναι ένα γλυκό που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Μπορείς να το συνδυάσεις και με άλλα γλυκά όπως ρεβανί ή σοκολατόπιτα για έξτρα απόλαυση. Επίσης μπορείς να φτιάξεις διάφορες δροσιστικές γεύσεις
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr