102
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- μέλι 120 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- κουκουνάρι 30 γρ
Μαλακό παγωτό και κρέμα/mousse ταυτόχρονα, το οποίο δεν παγώνει τελείως, όσο και να μείνει στην κατάψυξη, δεν χρειάζεται να το αναδεύουμε κάθε τόσο, δεν κάνει κρυστάλλους, και κόβεται σε φέτες για να σερβιριστεί.Αυτό είναι φτιαγμένο με κρόκους αυγών, με μέλι και πασπαλισμένο με καβουρντισμένο κουκουνάρι.Νόστιμο, επιδόρπιο με έντονο το άρωμα και τη γεύση του μελιού. Δροσιστικό, μεταξένιο και αφράτο.Απολαύστε το!εργασία: 30′χρόνος: 12h:30′εύκολο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es