by admin

Σεμιφρέντο με Μέλι και Κουκουνάρι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Μαλακό παγωτό και κρέμα/mousse ταυτόχρονα, το οποίο δεν παγώνει τελείως, όσο και να μείνει στην κατάψυξη, δεν χρειάζεται να το αναδεύουμε κάθε τόσο, δεν κάνει κρυστάλλους, και κόβεται σε φέτες για να σερβιριστεί.Αυτό είναι φτιαγμένο με κρόκους αυγών, με μέλι και πασπαλισμένο με καβουρντισμένο κουκουνάρι.Νόστιμο, επιδόρπιο με έντονο το άρωμα και τη γεύση του μελιού. Δροσιστικό, μεταξένιο και αφράτο.Απολαύστε το!εργασία: 30′χρόνος: 12h:30′εύκολο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Παγωτά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es