56
Την άνοιξη γέμισε άνθη και κατά συνέπεια γεμίσαμε και εμείς βερίκοκα. Άλλα φάγαμε, άλλα τα κάναμε γλυκό, άλλα μαρμελάδα και άλλα τα χαρίσαμε σε φίλους μας. Στην Dorita δώσαμε αυτό το καλάθι –ήταν γεμάτο, μην το βλέπετε έτσι!!!Θα χρειαστεί να το χτυπήσουμε 2 φορές ακόμα, κάθε 2 ώρες. Το αφήνουμε στην κατάψυξη να κρυώσει καλά – εμείς πάντως που δεν κρατιόμασταν, είχαμε αρχίσει και το δοκιμάζαμε πριν παγώσει τελείως !!!! Πριν σερβίρουμε, το αφήνουμε 5-10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου! Ήταν υπέροχο και σε χρώμα και σε γεύση!! Doritaki ευχαριστούμε πολύ για την ιδέα και για το κέρασμα!!!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com