197
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.5 κιλ
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη 500 γρ
- αυγά 3 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- γάλα 0.5 φλ
- αμμωνία 20 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- βανίλια 3 τμχ
- πορτοκάλια 3 τμχ
Το σπίτι γεμίζει υπέροχες μυρωδιές και τα ταψιά διαδέχονται το ένα το άλλο μέσα στον φούρνο για να υπηρετήσουν την παράδοση. Μαζί με τα τσουρέκια και τα κόκκινα αυγά σήμερα φτιάχνουμε τα πιο αέρινα και αφράτα πασχαλινά κουλουράκια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com