by admin

Πασχαλινά Αυγά με Sumac

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το Sumac, με το υπέροχο πορφυρό του χρώμα, είναι ένα αγαπημένο μπαχαρικό της κουζίνας της Μέσης Ανατολής, που δεν είναι πολύ γνωστό στην Ελλάδα. Χρησιμοποιείται κυρίως σαν καρύκευμα, διότι ταιριάζει πολύ με το κοτόπουλο, τα ψάρια και τα θαλασσινά, το αρνί, τις μελιτζάνες, τα ρεβίθια και τις φακές. Πάρα πολύ επίσης ταιριάζει με τις πράσινες σαλάτες αλλά και το γιαούρτι, το οποίο χρωματίζει εξαιρετικά...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Πασχαλινές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com