82
Υλικά
- βούτυρο γάλακτος 500 γρ
- ζάχαρη 500 γρ
- πορτοκάλια 3 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- μαστίχα Χίου 0.25 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αυγά 4 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 120 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1350 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- ζάχαρη 2 κσ
Για 80 κομμάτια 500 γρ. βούτυρο γάλακτος 500 γρ. ζάχαρη ξύσμα από 3 ακέρωτα πορτοκάλια 2 βανίλιες 1/4 κ.γ. μαστίχα κοπανισμένη 1 πρέζα αλάτι 4 αβγά 120 γρ. χυμό φρέσκο πορτοκάλι 1 κ.γ. κοφτό σόδα μαγειρική 1.350 γρ. Αλεύρι Για Ολες Τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 10 γρ. Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ (1/2 φάκελο) Διάλυμα αβγού 2 κρόκους αβγού 2 κ.σ. ζάχαρη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr