288
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 120 γρ
- ζάχαρη άχνη 450 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- γάλα 1 ποτ κρασ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αμμωνία 20 γρ
- αυγά 8 τμχ
- φαρίνα 1 πκτ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις -
Αν θέλουμε κουλουράκια πολύ αφράτα και φουσκωτά, θα φτιάξουμε αυτή τη συνταγή.
Η διαφορά είναι, ότι έχει σόδα και αμμωνία μαζί και γι᾿ αυτό μας δίνει εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσετε και θα ενθουσιαστείτε!
Η διαφορά είναι, ότι έχει σόδα και αμμωνία μαζί και γι᾿ αυτό μας δίνει εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσετε και θα ενθουσιαστείτε!
Πασχαλινά κουλούρια με σόδα και αμμωνία...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com