112
Υλικά
- βούτυρο γάλακτος 35 γρ
- βούτυρο 35 γρ
- γάλα φρέσκο 100 γρ
- ζάχαρη 160 γρ
- αυγά 3 τμχ
- μαχλέπι 5 γρ
- μαστίχα Χίου 5 γρ
- μαστιχέλαιο 7 σταγ
- μαγιά μπύρας 40 γρ
- αλεύρι σκληρό 650 γρ
- αυγά 1 τμχ
- φιλέ αμυγδάλου -
Το Πάσχα είναι συνυφασμένο με τα ιδιαίτερα γλυκά που οι νοικοκυρές φροντίζουν να διακοσμήσουν το εορταστικό τραπέζι. Σας προτείνουμε δύο υπέροχες συνταγές από τον ζαχαροπλάστη σεφ που έχει συνδέσει το όνομά του με την ελληνική ζαχαροπλαστική, τον Στέλιο Παρλιάρο.Πασχαλινά τσουρέκιαΥλικά:35 γρ. βούτυρο γάλακτος (πρόβειο)35 γρ. βούτυρο …
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr