by admin

Ανάποδη τάρτα με ντοματίνια και μοτσαρέλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Όμως, ποιο είναι το κατάλληλο φαγητό για να μαγειρέψεις μια ανάποδη μέρα; Μα τι άλλο εκτός από μια ανάποδη τάρτα! Όχι μόνο γιατί ταιριάζει με το κόνσεπτ όλης της μέρας αλλά και επειδή είναι πεντανόστιμη και πολύ εύκολη. Η λογική της είναι ίδια με τις ανάποδες τάρτες (tart-tatin) με μήλο ή αχλάδι, που οι περισσότεροι έχουμε ήδη δοκιμάσει. Μπαίνει πρώτα, δηλαδή, η γέμιση στο ταψί και από πάνω η βάση της τάρτας. Με αυτό τον τρόπο, η γέμιση παραμένει πολύ ζουμερή. Η συγκεκριμένη αλμυρή εκδοχή είναι ανάποδη τάρτα με ντοματίνια και μοτσαρέλα και μπορεί να γίνει και με έτοιμο φύλλο σφολιάτας (σε αυτή την περίπτωση, η όλη διαδικασία θα σας πάρει ελάχιστα λεπτά). Παρόλα αυτά, εγώ σας δίνω συνταγή για να φτιάξετε και μόνοι σας την ζύμη της τάρτας σας (σε περίπτωση που όλες αυτές οι αναποδιές σάς άνοιξαν την όρεξη για ακόμη περισσότερη μαγειρική). Ό,τι κι αν επιλέξετε, καλή σας απόλαυση!...
Διάβασε τη συνταγή στο sundayspoon.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: τάρτα ντομάτας, τάρτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το sundayspoon.blogspot.com