118
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- αυγά 3 τμχ
- κρέμα γάλακτος 1 συσκ
- γκούντα 100 γρ
- κασέρι 100 γρ
- φέτα 100 γρ
- πιπέρι -
Την περίοδο της Αποκριάς συνήθιζαν να καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως επίσης να κάνουν μια εκκαθαρισούλα στο ψυγείο από γαλακτοκομικά και κρεατικά, προκειμένου να μην υπάρχουν μετά την Καθαρή Δευτέρα, αφού άρχιζε η μεγάλη νηστεία του Πάσχα.Εσείς μπορείτε να διαλέξετε πότε θα τη φτιάξετε.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com