by admin

Galette με μοτσαρέλα, αχλάδια και μέλι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Μα, με μια καταπληκτική galette ή αλλιώς ανοιχτή πίτα ή τάρτα που γίνεται με βάση ζύμη και λίγη μοτσαρέλα ή αν θέλεις κάτι ατόφια ελληνικό ένα ωραιότατο κασέρι κατά προτίμηση όχι ιδιαίτερα αλμυρό! Ιδιαίτερη γεύση ο συνδυασμός τυριού, φρούτου και αμύγδαλου, αγαπημένος που μπορεί να μεταλλαχθεί από ουδέτερο σε καθαρά αλμυρό ή σε καθαρά γλυκό, όπως εδώ με την προσθήκη του μελιού.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: galette

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com