434
Υλικά
- φύλλο για πίτες 6 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- γάλα φρέσκο 500 ml
- βούτυρο 1 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλεύρι 3 κσ
- αυγά 3 τμχ
- ένταμ 250 γρ
- κεφαλοτύρι 250 γρ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα φρέσκο 0.5 φλ
Κάποια στιγμή λοιπόν αποφάσισα να δοκιμάσω να φτιάξω και κασερόπιτα. Εγώ την ήθελα ζουμερή και αφράτη. Κάποια στιγμή ήρθε η έμπνευση και σκέφτηκα το γάλα και τα αυγά να τα προσθέσω με μορφή κρέμας, ώστε να διατηρηθεί η κρεμώδης υφή στην γέμιση. Για μένα αυτή είναι η τέλεια κασερόπιτα! Διατηρείται το ίδιο ζουμερή και αφράτη και τις επόμενες ημέρες, αν και βεβαίως το φύλλο είναι τραγανό μόνο την μέρα που θα την φτιάξετε και μέχρι να την βάλετε στο ψυγείο.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com