75
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- αυγά 2 τμχ
- παπαρουνόσπορος -
- λιναρόσπορος -
- σπανάκι 350 γρ
- ανθότυρο 200 γρ
- φέτα -
- πεκορίνο 100 γρ
- πιπέρι -
- άνηθος -
- μαϊντανός -
- δυόσμος -
2 φύλλα σφολιάτας «του χεριού σας» alfa διάλυμα αβγού παπαρουνόσπορο ή λιναρόσπορο Για τη γέμιση 350 γρ. σπανάκι 200 γρ. ανθότυρο φέτα φέτα 100 γρ. πεκορίνο Αμφιλοχίας 1 αβγό φρεσκοτριμμένο πιπέρι ψιλοκομμένα βότανα, άνηθο, μαϊντανό, φρέσκο δυόσμο
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr