Κανταϊφόπιτα με κιμά και πράσα

Καταχωρήθηκε στις 25/01/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Μια πολύ γνωστή πιτούλα, φτιαγμένη όμως λίγο διαφορετικά, χωρίς τα κλασικά φύλλα. Στρωμένη πάνω σε αφράτο κανταΐφι και ανακατεμένη με μια ελαφριά κρέμα μπεσαμέλ, που την κάνει απίστευτα γευστική, γίνεται ένα πολύ εντυπωσιακό πρώτο πιάτο, αλλά και κυρίως.

Διάβασε τη συνταγή στο https://faghta-giagias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις