97
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- βούτυρο 50 γρ
- ελαιόλαδο 50 ml
- γάλα εβαπορέ 1000 ml
- αλεύρι 6 κσ
- βούτυρο 6 κσ
- αυγά 2 τμχ
- κασέρι 250 γρ
- γραβιέρα 200 γρ
- σόδα αναψυκτικό 330 ml
Μια τυρένια αμαρτία, ειδικά φτιαγμένη για όλους αλλά κυρίως για τους μικρούς μαθητές που, έχουν λίγη περισσότερη ανάγκη από θερμίδες. Θα μου πεις... και τί το ιδιαίτερο έχει αυτή η κασερόπιτα; Θα σου απαντήσω ... μα φυσικά την μπεσαμέλ που της δίνει μια αφράτη γέμιση και την σόδα που δίνει ένα εκπληκτικά τραγανό φύλλο.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com