62
Για 6 μερίδες:6 φύλλα κρούστας2 κουταλιές φρέσκο βούτυρο3 κουταλιές αλεύρι1 νεροπότηρο φρέσκο γάλα1 αυγό1 πρέζα μοσχοκάρυδοΦρεσκοτριμμένο πιπέρι2 φλυτζάνια κασέρι τριμμένο1 φλυτζάνι ζαμπόν ψιλοκομμένοΛάδι για τα φύλλαΣε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο.Μόλις λιώσει προσθέτουμε το αλεύρι και το σοτάρουμε μέχρι να σκουρήνει.Παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα και τα διπλώνουμε κατά μήκος, τα αλείφουμε με λάδι και στην άκρη κάθε λωρίδας βάζουμε 3 κουταλιές από τη γέμιση.το τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και το λαδώνουμε καλά.Αν σερβίρουμε ζεστά με μια πράσινη σαλάτα έχουμε ένα ωραιότατο πλήρες γεύμα.
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com