by admin

Κις Λορέν με κοτόπουλο και κρέμα καρύδας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια συνταγή που εμπνεύστηκα χτες, αφού είχε μείνει αρκετό κοτόπουλο ψητό. Πήγε πολύ καλύτερα απ' ό,τι νόμιζα! Στο σπίτι γλείφαμε όλοι τα δάχτυλά μας. Τόσο, που δυστυχώς δεν κρατηθήκαμε να τραβήξουμε φωτό για να σας την αναρτήσω... δεσμεύομαι όμως για την επόμενη φορά! Υλικά 250 γρ. αλεύρι μπλε 125 γρ. βούτυρο 3 κ.σ. νερό αλουμινόχαρτο, φασόλια ή βότσαλα Κοτόπουλο βρασμένο ή ψημένο, κρύο, ξεψαχνισμένο (δίχως πέτσες και κόκαλα), περίπου 2 γεμάτα φλυτζάνια 1 κονσέρβα κρέμα καρύδας (θα τη βρείτε στα εξωτικά είδη των σουπερμάρκετ) 150-200 γρ. ξερή μυζήθρα τριμμένη 2 κ.σ. βούτυρο λίγο φρέσκο γάλα (αν χρειαστεί) αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, λίγο φασκόμηλο ξερό 2 αυγά...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: κις λορέν

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr