70
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- ελαιόλαδο 90 γρ
- αλάτι 1.5 κγ
- ξύδι 2 κσ
- κολοκύθια 1 κιλ
- κόκκινα κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- φρυγανιά 5 κσ
- μαϊντανός 3 κσ
- δυόσμος 5 φύλλα
- αυγά 2 τμχ
- τυρί φέτα 500 γρ
Υλικά συνταγής Για τη ζύμη φύλλου: 500 αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200-250 γρ. νερό (1 φλ.) 90 γρ. ελαιόλαδο (1/3 φλ.) 1 ½ κ.γ. αλάτι 2 κ.σ. ξύδι Για τη γέμιση: 1 κιλό κολοκυθάκια, τριμμένα 1 μεγάλο ξερό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 5 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη 2-3 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο 4-5 φρέσκα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα αλάτι-φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 αυγά, χτυπημένα 500 γρ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη επιπλέον ελαιόλαδο για άλειμμα ταψιού και φύλλου
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com