166
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- κρόκοι 1 τμχ
- γάλα 2 κγ
- ελαιόλαδο 1 κγ
- αρνί 300 γρ
- κατσίκι 300 γρ
- χοιρινό 300 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- σάλτσα ντομάτας 1 κούπα/ες
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- γκούντα 150 γρ
- γραβιέρα 50 γρ
- γάλα 500 ml
- βούτυρο 50 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- αλεύρι 50 γρ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- άσπρο πιπέρι 0.25 κγ
2 φύλλα σφολιάτας 1 κρόκο αυγού 2 κ.γ. γάλα 1 κ.γ. ελαιόλαδο 250-300 γρ κρέας ψημένο (αρνί, κατσίκι ή χοιρινό) κομμένο σε μικρά κομμάτια χωρίς κόκκαλο 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κούπα σάλτσα ντομάτας 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο σε φετάκια 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη αλάτι-πιπέρι 150 γρ γούντα τριμμένο 50 γρ γραβιέρα 500 ml γάλα 50 γρ βούτυρο 2 κρόκους 50 γρ αλεύρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο 1/2 κ.γ. αλάτι 1/4 κ.γ. πιπέρι άσπρο
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr