65
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 300 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- μάραθος 2 ματσ.
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- σέσκουλα 0.5 μάτσο/α
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 100 ml
- κορν φλάουρ -
- αλάτι -
- πιπέρι -
300 γρ. σκληρό αλεύρι 70% Χυμό απο ½ λεμόνι 2 ματσ. μάραθο 2 φρέσκα κρεμμύδια ½ μάτσο σέσκουλα 1 ξερό κρεμμύδι 100 -150 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 150 γρ. νερό 20 φυλλαράκια λαγουδοφάι Αλεύρι & κορν φλάουρ για το άνοιγμα Αλάτι- πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr