258
Θα γίνει η αγαπημένη σας πίτα!!! τα στραγγίζουμε,ρίχνουμε λίγο λάδι και τα τσιγαρίζουμε. και ζυμώνουμε σαν να πλένουμε ρούχα.Η ζύμη πρέπει να είναι λίγο σφικτή.Ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω αλεύρι. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί 30 λεπτά.Τη ξαναζυμώνουμε,βάζουμε σε ένα πιάτο λίγο αλεύρι,κόβουμε σε 20 μπαλάκια μεγέθους λίγο μεγαλύτερο από 1 αβγό και τα ζυμώνουμε να είναι ομοιόμορφα. Βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο βουτυρώνοντάς τα ενδιάμεσα με ένα πινέλο. Παίρνουμε άλλα 3 μπαλάκια και κάνουμε ακριβώς το ίδιο,μόνο που μέγεθος του φύλλου θα είναι όσο ο πάτος του ταψιού.Τ
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.com