76
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- κρόκοι 1 τμχ
- σουσάμι 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ανθότυρο 600 γρ
- ξινομυζήθρα 400 γρ
- στάκα 200 γρ
- μυζήθρα 200 γρ
- δυόσμος 2 κσ
- κανέλα 3 πρέζα/ες
Παραδοσιακή συνταγή που συναντούμε κυρίως στο πασχαλινό τραπέζι. Γίνεται και σε άλλες περιοχές της Κρήτης, με παραλλαγές. Συνήθως, αξιοποιούν το αρνί που περισσεύει από το Πάσχα, σε συνδυασμό με κρητικά τυριά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr