81
Υλικά
- αλεύρι 300 γρ
- γάλα 200 γρ
- μαγιά ξερή 5 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ελαιόλαδο 100 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σιμιγδάλι ψιλό 2 κσ
- μαργαρίνη με βούτυρο 1 κσ
- μορταδέλλα 12 φέτ
- φινόκιο 1 τμχ
- φέτα 200 γρ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- παπαρουνόσπορος 30 γρ
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,300 γρ. αλεύρι 200 γρ. γάλα Δωδώνη 5 γρ. ξερή μαγιά 2 αβγά μεγάλα 100 γρ. ελαιόλαδο Άλτις Αλάτι – πιπέρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr