123
Υλικά
Ποντιακό, προψημένο και αποξηραμένο φύλλο, φτιαγμένο με αλεύρι, νερό και αλάτι, ψημένο στο τζάκι ή στο ειδικό σκεύος σατζ, και με το οποίο φτιάχνουν πίτες. Περέκ, λοιπόν, παραγεμισμένο με πράσο, κρεμμυδάκι φρέσκο, καβουρντισμένο μπέικον και φέτα.Μια πίτα, που τη μοναδική της γεύση την οφείλει κατά κύριο λόγο σε αυτό το εξαιρετικό φύλλο.Η επιλογή του να βράσουν τα πράσα και τα κρεμμυδάκια στο γάλα χαρίζει στην πίτα μια γλυκιά και ήπια γεύση που συνδυάζεται άριστα με την αλμυρή δυναμική της φέτας.Δικό σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es